Workshop témája: Légy a világítás mestere!

Időpont: 11:15-12:15

Előadás témája: Így kerestem több mint 3 millió forintot már a könyvem megjelenése előtt

Időpont: 15:15-16:15

Helyszín: Pécs, Tudásközpont

“Az elmúlt 14 évem fotózással, oktatással, a stúdióim felépítésével telt meg persze rengeteg tanulással is. Felépítettem Magyarország legnagyobb műterem hálózatát, mert jó időben ismertem fel azt, hogy a fotósok gomba számra szaporodnak. És persze megtapasztaltam azt is, hogy milyen sok fotós van, akik az alap beállításokkal sincsenek tisztában, mégis pénzt várnak a munkájukért. Szeretném ha a fotózás egy olyan szakma maradhatna, ahol még igenis léteznek profi szakemberek és ehhez az is kell, hogy megfelelő forrásokból tanulhassanak a diákok.”

Így kerestem több mint 3 millió forintot már a könyvem megjelenése előtt.

Pár hónappal ezelőtt jelent meg Welczenbach Tamás – Fotó, mint business című könyve, ami már a megjelenés előtt óriási sikert aratott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az előrendelésekből befolyt összeg fedezte a gyártás költségeit és profitot is eredményezett. Ha érdekel, hogy Tamás milyen stratégia mentén adott el pár hónap leforgása alatt több mint 600 könyvet, akkor hallgasd meg az erről szóló előadását, a helyszínen pedig a könyvét is lesz lehetőséged megvásárolni.

Az előadáson való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt! 

Légy a világítás mestere!

Welczenbach Tamás, a Wtamas Studiok tulajdonosa személyesen tanít most meg a stúdió fotózás alapjaira, ahol egy gyönyörű modell is a segítségünkre lesz. Kipróbálhatjuk a Canon EOS R fullframes MILC kamerát és megismerkedhetünk a fényformálókkal, illetve az árnyékokkal. Viszont a fény csak egy része egy szuper stúdiós portrénak. Tamás beavat a modell pózoltatásba is, hogy miként oldjuk fel a fotóalanyunkat a kameránk előtt

Weboldal: http://www.wtamas.hu/

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt!